Gå til hovedindhold

Søg job hos os

Har du lyst til at arbejde på vores skole?

Indhold

  Vores skole og arbejdsplads i tal

  På Mårslet Skole går ca. 865 elever. Knapt 400 af dem går i vores SFO.
  Vi er en 3 - 5-sporet skole, der er opdelt i 3 afdelinger:

  • indskolingen fra 0. - 3. klasse
  • mellemtrinnet fra 4. - 6. klasse
  • udskolingen fra 7. - 9. klasse

  Vi er ca. 120 medarbejdere - pædagoger, lærere, teknisk service-personale, administration og ledelse.

  Skolens ledelse består af:

  • Skoleleder
  • Tre pædagogiske ledere
  • En administrations leder

  Herudover har vi en teknisk serviceleder og to fritidspædagogiske ledere med mindre ledelsestid.

  Det fokuserer vi på

  Høj medarbejdertrivsel er i fokus hos os. Vi sætter det højt, at hver enkelt medarbejder oplever at mestre og magte sin opgave. Vi prioriterer efteruddannelse og kompetenceudvikling, og vi samarbejder tæt om at løse opgaverne. Vi har et stærkt kollegialt fællesskab og velfungerende støttesystemer, som den enkelte, et team eller en afdeling kan trække på ved behov.

  Vi er en attraktiv arbejdsplads, som vi sammen arbejder for at gøre endnu bedre. Vi har et lavt sygefravær og høj grad af stabilitet i personalegruppen.
  Vi taler løbende med hinanden om, hvordan vi bedst muligt kan bruge vores resurser til gavn for kerneopgaven og med blik for vores fælles trivsel. Det gør vi i skolens MED-udvalg, i skolebestyrelsen, i elevrådet, på afdelingsmøder, til MUS-samtaler m.v og i mere uformelle foraer.

  Jobsøgende og vikarer

  Hvis vi har ledige stillinger, finder du dem og søger på: aarhus.dk/job eller jobnet.dk.

  Hvis du søger job som tilkaldevikar, er du velkommen til at kontakte os. Her er ingen krav til uddannelse, men du skal have afsluttet gymnasiet. Det er en fordel, hvis du har en læreruddannelse eller relevant erhvervserfaring.

  Job i Aarhus Kommune

  Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

  Sidst opdateret: 16. november 2023