Sund mad og økologi

Vores kantine er den del af Økoløft Aarhus. Vi ønsker mere økologi i kantinen. Det vil sige mindst 60 % økologiske fødevarer og mindst 25% økologiske drikkevarer.

I kantinen sælger vi blandt andet salater, som eleverne selv blander fra vores salatbar, vi sælger nybagte grovboller, sandwich, frugt, grønt, mejeriprodukter og kildevand.
Hver dag har vi "Dagens ret", som er et varmt måltid. Vi lægger vægt på variation med både nye og velkendte retter. Vi bruger i vidt omfang årstidens råvarer og vi anvender mindre kød.
Vores kokke kender mange af børnene og tager gerne imod forslag til menuer.

13.30 - 13.45 (onsdag og fredag er der lukket i dette tidsrum)

Skolemælk i skoleåret 2022-2023

Skolemælksordningen varetages af vores kantine. Prisen for mælk er 4,50 kr. stykket.

Bestilling sker for en halvårlig periode. Du kan nu bestille mælk til 2. halvår af skoleåret - via Portal (cpos.dk) Mælkebestillingen LUKKER søndag d. 18. december 2022.

Det er desværre ikke muligt at købe mælk via abonnement efter 18. december 2022 for 2. halvår af skoleåret.

Eleverne kan købe en mælk i kantinen til 4,5 kr. stykket.

Betalingskort

Mårslet Skole er blevet kontantfri. Det betyder, alle elever har fået udleveret et betalingskort til skolen. Kortet skal bruges i vores kantine. Til skole arrangementer, som f.eks. klippedag vil kortet også skulle bruges som betalingsmiddel. Ligeledes vil indbetaling til lejrskole også være herigennem. Lidt misvisende står der når du bestiller, at leveringsdatoen er dagen efter d.d. - det skal du blot se bort fra. I teksten på det lille i, vil du kunne se flere informationer om levering/periode. Du kan finde flere informationer om det nye betalingskort i boksen her under:

Betalingskort til Mårslet Skole - vejledninger

Se vores smileys

Se alle vores smileyer hos Fødevarestyrelsen.

Skolens kantine har opnået elite-status.

Elite smiley