Sund mad og økologi

Vores kantine er den del af Økoløft Aarhus. Vi ønsker mere økologi i kantinen. Det vil sige mindst 60 % økologiske fødevarer og mindst 25% økologiske drikkevarer.

I kantinen sælger vi blandt andet salater, som eleverne selv blander fra vores salatbar, vi sælger nybagte grovboller, sandwich, frugt, grønt, mejeriprodukter og kildevand.
Hver dag har vi "Dagens ret", som er et varmt måltid. Vi lægger vægt på variation med både nye og velkendte retter. Vi bruger i vidt omfang årstidens råvarer og vi anvender mindre kød.
Vores kokke kender mange af børnene og tager gerne imod forslag til menuer.

13.30 - 13.45 (onsdag og fredag er der lukket i dette tidsrum)

Skolemælk i skoleåret 2022-2023

Skolemælksordningen varetages af vores kantine. Prisen for mælk er 4,50 kr. stykket.

Bestilling sker for en halvårlig periode, denne periode forløber fra september til december 2022 - der kan bestilles mælk frem til 15. september 2022- via Portal (cpos.dk

som I kender fra betalingskortet til kantinen. Der er nu lukket for bestilling af mælk til 1. halvår af skoleåret. Eleverne kan købe en mælk i kantinen til 4,5 kr. stykket.

Bestilling af mælk for januar - juni 2023 bliver opdateret i webshoppen til november.

Får du behov for at bestille skolemælk uden for denne periode, skal du kontakte skolens administration. Vær dog opmærksom på, at du skal betale for et halvt år.

Betalingskort

Mårslet Skole er blevet kontantfri. Det betyder, alle elever har fået udleveret et betalingskort til skolen. Kortet skal bruges i vores kantine. Til skole arrangementer, som f.eks. klippedag vil kortet også skulle bruges som betalingsmiddel. Ligeledes vil indbetaling til lejrskole også være herigennem. Du kan finde flere informationer om det nye betalingskort i boksen her under:

Betalingskort til Mårslet Skole - vejledninger

Se vores smileys

Se alle vores smileyer hos Fødevarestyrelsen.

Skolens kantine har opnået elite-status.

Elite smiley